Vyhľadávanie





V ponuke je 15 nehnuteľností.

Priestranný 3-izbový byt, 66,07m2, ul. J. Jesenského, Topoľčany

Cena:
80 000,00 €
Kraj: Nitriansky kraj
Okres: Topoľčany
Obec: Topoľčany
Ulica: J. Jesenského
Kategória: Byty
Druh: 3 izbový byt
 
Podlahová plocha: 66 m2
Stav objektu: čiastočná rekonštrukcia
Na poschodí: 1
Balkón: nie
Loggia: nie
Terasa: nie
ID inzerátu: 4228143
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Exkluzívne Vám ponúkam na predaj 2 izb. byt (prerobený na 3izb. byt) po čiastočnej rekonštrukcii s tromi nepriechodnými izbami, samostatná kuchyňa, špajza, kúpeľňa, samostatné WC a pivnica na ul. J. Jesenského, katastrálne územie Topoľčany. Orientácia bytovej jednotky je na 2 sv. strany. Byt sa nachádza na 1. z 5. poschodí v bytovom dome. Výmera podlahovej plochy bytu predstavuje 66 m2. Byt je bez balkónu.

Byt, ako aj lokalita sú ako stvorené pre aktívny rodinný život s kompletnou občianskou vybavenosťou v blízkosti centra mesta.
Tešíme sa na Vás na obhliadke a dúfame že práve tu nájdete svoj nový domov.

Všeobecný popis:
* rozloha bytu: 66,07m2
* poschodie 1/5
* panelový bytový dom
* orientácia na dve svetové strany
* parkovanie verejné
* milí susedia

Náklady na bývanie:
Správcom bytového domu je TOMA s.r.o.
* zálohový predpis: 123,-€
* elektrina: 25,-€

Lokalita:
Byt je situovaný vo vyhľadávanej časti Topoľčian s kompletnou občianskou vybavenosťou. V blízkosti sa nachádza ZŠ, MŠ, obchody reštaurácie. Sídlisko Východ je obľúbená lokalita v pešej dostupnosti do centra mesta.

Cena bytu:
80.000,-€ vrátane provízie a kompletného servisu realitnej kancelárie.

Kontakt na obhliadky: Mrižo
Tel.: 0905 353 252
TELEFONOVAŤ môžete DENNE do 22:00hod. aj v SO a NE
E-mail: mrizo-ZVNC-mojagent.sk

Fotografie nehnuteľnosti a text sú dielom a majetkom realitnej kancelárie © MojAgent.
Ak potrebujete predať aj Vy svoju nehnuteľnosť a chcete aby bola kvalitne odprezentovaná, môžete sa s dôverou obrátiť na nás a urobíme maximum aj pre predaj vašej nehnuteľnosti ..
Klientom bezplatne ponúkame kompletný hypotekárny servis – poradenstvo a realizácia celého hypotekárneho procesu od zabezpečenia najvýhodnejšej ponuky až po uzavretie úverovej zmluvy.

V rámci provízie zabezpečujeme pre našich klientov kompletný servis od uskutočnenia obhliadky až po odovzdanie bytu, vrátane právneho servisu (vypracovania všetkých zmlúv, návrhu na vklad vlastníckeho práva a odovzdávacieho protokolu), uhradenia poplatkov za osvedčenie podpisov u notára a za návrh na vklad vlastníckeho práva do katastra nehnuteľností.
MOJAGENT je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis, úhradu správnych poplatkov, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuka financovania prostredníctvom hypotekárneho úveru.
Realitná kancelária MojAgent. si vyhradzuje právo na prípadné nepresnosti údajov uvedených v tomto inzeráte. Inzerát bol spracovaný v dobrej viere na základe informácií poskytnutých majiteľom nehnuteľnosti.

Maklér:

makler
Maklér:Ivan Mrižo
Telefón:0905353252
E-mail:mrizo-ZVNC-mojagent.sk

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.